Pokličite me
in vaše
življenje bo spet
polno sreče:

090 43 03
090 142 417

 

Cena klica na 090 43-03 iz omrežja Mobitel in na 090 142-417 iz omrežja Telekom je 2,19€/min z DDV, cene klicev iz drugih omrežij določajo posamezni operaterji.

Pomladne energije
 
Nestrpno že pričakujemo, da se poslovimo od dolge in za nekatere od nas težke zime, od mraza in vseh tegob, ki so nas v tem obdobju postavile na velike preizkušnje. 
 
Z vso hitrostjo se premikamo v energijo pomladi, ki nam počasi odpira vrata, in  jo bomo prestopili ob enakonočju naznanitve 21. marca ter bo trajala cele tri mesece. 
 
Vse do konca pomladi in začetka poletja v mesecu juniju bo obdobje čiščenja, poglabljanja vase, premišljevanja in celo ukrepanja. Da bo dogajanje še bolj pestro bosta poskrbela lunin in sončni mrk v mesecu marcu, ki bosta sprožilca procesov znotraj in zunaj nas. Vse te energije in želje po spremembi bodo tlele v nas, dokler ne bomo počisti staro in preživeto, ter v življenje vnesli svežo energijo ter začeli novo pot. 
 
Uresničite svoje želje, prisluhnite srcu in če boste naleteli na ovire, to ne pomeni, da jih ne boste premagali ampak vam življenje sporoča, da je premik potreben.
 
Bodite pripravljeni na vse te spremembe in čeprav si boste nekateri zapomnili te dogodke kot prelomnice, naj vas ne prevzame dvom, da tega ne zmorete.
 
Kontakt z mano vas bo opogumil, da boste premagali strah, vliv nov optimizem in pomagal poiskati drugo pot, ki bo za vas boljša, prava in srečnejša in boste v toplo poletje stopili s polnim srcem.
 
 
 
 
 
Vaša Joži