Pokličite me
in vaše
življenje bo spet
polno sreče:

090 43 03
090 142 417

 

Cena klica na 090 43-03 iz omrežja Mobitel in na 090 142-417 iz omrežja Telekom je 2,19€/min z DDV, cene klicev iz drugih omrežij določajo posamezni operaterji.

Preko kart, intuicije, numeroloških števil, nebesnega znamenja, datuma rojstva osebe, ter v povezavi s kozmično energijo, vam lahko pomagam pri rešitvi vašega osebnega problema, ki je nastal na:

Ljubezenskem področju - ko vas je ljubljena oseba zapustila brez znanega vzroka, prizadela vaša čustva, ste v dvomu ali ima mogoče partner ljubico ali partnerica ljubimca, ste razočarani, ne zaupate človeku s katerim živite, se je vaš partner odselil, vas ne spoštuje dovolj ali ste mogoče izigrani in prevarani…

V službi- nimate službe, kdaj jo boste dobili, boste mogoče zamenjali delovno mesto, napredovanje v službi, sodelavci so do vas neiskreni, šef vas izkorišča, si mogoče želite boljše ali drugo delovno mesto…

Področje zdravja – kakšno bo moje zdravje v bodoče, mojih otrok, staršev kako bo uspel operativni poseg, kako naj se izognem stresne situacije doma in na delovnem mestu, da ne bom tako izčrpana…..

Denarnem področju – kdaj se bo moja finančna situacija stabilizirala ali izboljšala, ali bom dobila kredit, ki ga potrebujem za obnovo stanovanja, bo otrok dobil štipendijo, ali bom dobila višjo plačo…..

--------------------------------------------------------------------

Odgovorila vam bom še na mnogo drugih vprašanj, ki so povezani z vašim rojstvom, srečnimi dnevi, spremembami in večjimi smernicami v prihajajočem obdobju.

Vas zanima, kako bo v šoli, na izpitu, ter še mnogo drugim vprašanjem bomo našli odgovore.

Vas mogoče tarejo črne misli, ste depresivni, žalostni in nimate moči, da izstopite iz tega zaprtega labirinta, ki vas nenehno bremeni.

Preko zaupnega pogovora, obojestranskega zaupanja in pozitivne energije bomo s skupnimi močmi odmaknili črne oblake, pogledali v sonce in izstopili iz težke situacije, ki nam greni življenje in ne dovoli mirnega spanca.