Pokličite me
in vaše
življenje bo spet
polno sreče:

090 43 03
090 142 417

 

Cena klica na 090 43-03 iz omrežja Mobitel in na 090 142-417 iz omrežja Telekom je 2,19€/min z DDV, cene klicev iz drugih omrežij določajo posamezni operaterji.

Ciganske karte


OTROK

Kaže na novost, ki bo vstopila v življenje. V povezavi s kartami, ki jo obdajajo, lahko nakazuje, kako se bo spraševalec soočil z novostjo. Včasih namreč gledamo na novost kot na odrešitev, ki nas osvobodi že ustaljenih, starih, utečenih navad, spet drugič pa kot na breme, ki nam ruši utečeno. Spraševalca moramo opozoriti, da je najlažje, če novost sprejme in se ji ne upira. Ker pa je karta pozitivnega pomena, ponavadi kaže na pozitivno spremembo, ki vstopa v življenje. Spraševalec na milost in nemilost, JE PREPUŠČEN USODI!

SMRT

Karta keže na zaključek nekega življenjskega obdobja. Za vsakimi vrati, ki se zapirajo, se odpirajo nova, tako da lahko ob vsakem koncu že zaslutimo začetek nečesa novega.
S tem, ko se nekaj zaključi, se odpre prostor novemu. Nakazuje na obdobje zelo globoke notranje spremembe in regeneracijo skozi življenjsko krizo. Karta nakazuje konec tega obdobja in zaključek cikla iskanja in poglabljanja.
SONCE - STALNOST

Karta predstavlja vir energije, ki vzbuja voljo in žene naprej. Predstavlja tudi jasno presojo in izražanje, ustvarjalnost in plodnost. Daje sposobnost za nova dejanja. Če je povezana z dobrimi kartami, lahko simbolno nakazuje sončni vzhod-vse možnosti in pričakovanja so še pred spraševalcem. Če je povezana s kartami negativnega vpliva, lahko simbolično predstavlja sončni zahod, kar nakazuje, da se srečno obdobje izteka v vsakdanjost. Prav tako pa opozarja pred napuhom, sprenevedanjem in samopoveličevanjem.
 

 

 

 

 

 


ZVESTOBA

Govori o mirnem in spokojnem obdobju življenja, ko se spraševalec notranje umiri. Karta vzpodbuja k razmišljanju in razumevanju. V zasebne in poslovne zveze prinaša skladnost, prijateljstvo in zaupanje. Pretirana podpora in razumevanje pa sta lahko za nekoga tudi potuha, ki mu preprečuje, da bi se soočil s težavami. Spraševalec naj bo sočuten, razumevajoč, vendar tudi odločen in nepristranski.