Pokličite me
in vaše
življenje bo spet
polno sreče:

090 43 03
090 142 417

 

Cena klica na 090 43-03 iz omrežja Mobitel in na 090 142-417 iz omrežja Telekom je 2,19€/min z DDV, cene klicev iz drugih omrežij določajo posamezni operaterji.

DomovnoviceArray

Dragi obiskovalci moje spletne strani

08.11.2017

Minilo je precej časa odkar vam nisem nič napisala, se vam javljala z mojimi nasveti, spodbudami in lepimi mislimi, ki sem jih vedno rada delila z vami preko spleta. To pa ne pomeni, da sem z vami prekinila kontakte.

Tudi sama osebno sem bila v tem obdobju  na precej veliki preizkušnji - koliko zmorem, koliko sem močna,  zaupam sebi,drugim in se soočim z zdravstvenimi težavami, iz katerih nisem vedela kaj bo in kako se bo vse skupaj končalo. Vendar na srečo se je vse dobro zaključilo. Ta preizkušnja ni bila lahka, vendar  me je naredila še močnejšo in srečnejšo. Vsak dan ko se zbudim, se zahvalim, da sem zdrava, da sem med svojimi najbližjimi in vsemi, ki jih ima rada in oni mene. Življenje cenim bolj kot prej, zavedam se, kako je zdravje pomembno. Vsak trenutek skušam izkoristiti, si narediti lepega, ohraniti veselje in zadovoljstvo v srcu.

Pav tako nisem prekinila pogovorov z mojimi dolgoletnimi strankami, in kljub težkim trenutkom, ki sem jih imela sem vedno ohranjala odnos z njimi – vami  in vam poskušala prisluhniti in pomagati. To počnem še vedno in upam, da še dolgo.

Za tiste, ki ste mislili, da obstaja samo še moja spletna stran sporočam, da me lahko pokličete kadarkoli in vsakega vašega kontakta bom vesela. Prav tako si želim, da boste tudi vi vsi moji od mene dobili čim več predvsem pa zaupni  pogovor, ki vam bo zbistril misli, vas usmeril na pravo pot in vam pomagal priti do želenega cilja.

Vse dobro vam želim, bodite močni, vztrajni pokličite me in premik je zagotovljen.

Vaša Jožefa