Pokličite me
in vaše
življenje bo spet
polno sreče:

090 43 03
090 142 417

 

Cena klica na 090 43-03 iz omrežja Mobitel in na 090 142-417 iz omrežja Telekom je 2,19€/min z DDV, cene klicev iz drugih omrežij določajo posamezni operaterji.

DomovnoviceArray

Jesensko - zimski čas

24.11.2016

Jesensko  –  zimski čas

 

Stopili smo v obdobje, ko vsak dan lahko gledamo in  opazujemo, kako   narava spreminja svojo podobo. Še bogatejši je občutek takrat, ko smo sposobni zaznati in čutiti  spremembe v sebi, v svoji notranjosti in srcu, ki nam daje različne občutke. Včasih smo polni radosti, ljubezni, pričakovanj in veselja, že v naslednjem trenutku iščemo sami sebe, občutimo samoto, žalost, praznino v srcu, negotovost in strah.

Nedvomno je težka preizkušnja takrat, ko imamo zlomljeno srce. Naj bo to zaradi partnerskega odnosa, ko izgubimo ljubljeno osebo, se soočimo s težavami svojih otrok, nezadovoljstvo v službi ali celo izguba, problemi s starši in prijatelji….

Karkoli ima negativen predznak je boleče in naša čustva so prizadeta.  Na vse težave v katerih se nahajamo si včasih sami ne moremo odgovoriti.

Da boste lažje prišli do odgovora, cilja in stopili korak naprej zaupajte  in čim prej najdite svoj odgovor ter si dajte novo priložnost.