Pokličite me
in vaše
življenje bo spet
polno sreče:

090 43 03
090 142 417

 

Cena klica na 090 43-03 iz omrežja Mobitel in na 090 142-417 iz omrežja Telekom je 2,19€/min z DDV, cene klicev iz drugih omrežij določajo posamezni operaterji.

DomovnoviceArray

Obdobje pomladi

09.05.2018

Obdobje pomladi je čas prebujanja in priložnost, da naredimo tudi nekaj zase. Prvo pomislimo na čiščenje nakopičenih odvečnih snovi iz telesa in razstrupljanje organizma. V naravi je nešteto zdravilnih rastlin, ki nam pomagajo čistiti telo, odpraviti utrujenost in nas napolniti z novo energijo. Pravega pravila skoraj ni, zato naj si ga vsak prilagodi svojemu telesu in na svoj način. Nekateri rešujejo s prehrano, drugi s telovadbo, yogo, potenjem, tekom in raznimi tehnikami. Pomembno je, da si ob čiščenju telesa vzamemo čas za sebe, počitek in počnemo stvari, ki nas osrečujejo.

Najpomembnejše je čiščenje misli in čustev. To bo pripomoglo k zbranosti, jasnemu razmišljanju in usmerjenosti k doseganju ciljev.

Ni enostavno narediti notranjo rekapitulacijo, se rešiti problemov in nezadovoljstva, za kar včasih sploh ne vemo, kje in kaj  je vzrok. Zato potrebujemo pogovor, pomoč in zaupati nekomu, ki vam bo pomagal. 

Pokličite me, še vedno sem  na isti številki, vsak dan od jutra do večera za pomoč in zaupen pogovor .