Pokličite me
in vaše
življenje bo spet
polno sreče:

090 43 03
090 142 417

 

Cena klica na 090 43-03 iz omrežja Mobitel in na 090 142-417 iz omrežja Telekom je 2,19€/min z DDV, cene klicev iz drugih omrežij določajo posamezni operaterji.

DomovnoviceArray

KITAJSKO LETO 2018 V ZNAMENJU ZEMELJSKEGA PSA

02.02.2018

 

Prične se 16. februarja in bo ta dan zamenjal ognjenega petelina. Po kitajski astrologiji vsako leto določa različna žival ali znamenje, ki hkrati tudi določa lastnosti in značaj te živali ter tako tudi osebnostne lastnosti človeka, ki je v tem znamenju rojen.

Ljudje v znamenju psa si živahni, privlačni in inteligentini. Predvsem so to osebe, ki so delavne, lahko pa se hitro sprevržejo v lenarjenje in počitek. Ženske so po naravi zelo praktične, rade se družijo in veselijo, znajo biti dobre prijateljice in tudi v težkih trenutkih ne zapustijo osebe, ki jo imajo rade.

Poklici, ki jih opravljajo in so povezani so tem znamenjem označujejo poštenost, doslednost, zato je med njimi veliko sodnikov, pravnikov učiteljev, borcev za pravico.

Znani ljudje rojeni v tem znamenju so: Elvis Presly, Brigitte Bardot, Bill Clinton, Michael Jackson, Mati Tereza, Lenin, od slovencev poznan Jurij Vega, Louis Adamič, dr. Dimitrij Rupel…..in še veliko znanih in neznanih osebnosti.

Zemeljski pes se dobro ujema s Konjem in Tigrom.

Ker ima leto poudarek na elementu zemlje, kot je znamenje, v katerem se bomo nahajali do 4. februarja 2019,  bo prineslo med nas novo svežo energijo in z njo tudi možno več stresnih situacij, pritiskov in nasilja in poudarek bo na varnostnih razmerah.

Ugodno bo, da v življenju nekaj spremenimo, uredimo odnose v družini ter zaupamo sami sebi.

Na voljo sem vam, da vam pomagam lažje potovati skozi to obdobje.